divendres, 4 de març de 2016

Dates Camí ramader del Lluçanès al Ripollès 2016

Divendres, dissabte i diumenge, dies 27, 28 i 29 de maig, 

i el diumenge, dia 21 de juny de 2015.

Tenim ja establertes les dates de la celebració de la quinta edició del Camí ramader del Lluçanès al Ripollès 2016: els divendres, dissabte i diumenge, dies 27, 28 i 29 de maig, i un dia proper a Sant Joan, 24 de juny de 2016.

Aquest any també varien les etapes que farem. Sortirem de Sant Martí d'Albars i la primera etapa acabarà al coll del Forn.

La segoan etapa anirà des del coll del Forn fins a Mataplana, on hi haurà el tradicional sopar.

Òbviament les dates estan subjectes a les situacions climatològiques que es presentin i als condicionants sanitàris de les ovelles.

Com sempre, places limitades!

Podeu fer la inscripció: info@ceripolles.org i allagosteraf@gmail.com

Aquest any estem acabant d'aclarir el funcionament del transport i possible avituallament. Els preus aniran des entre 25 i 50 € per assistent i dia, segons els serveis que podrem donar. Més enllà de la inscripció, la quota que s'estableixi es podrà ingressar al compte del Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès al Banc de Sabadell: IBAN/BIC: ES61 0081 0152 4800 0116 1917 / BSAB ESBB.

Aquesta activitat forma part de les activitats d'estiu que organitza la Universitat de Vic i dels Campus de Cultura Popular de la direcció general de Patrimoni la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya.

L'organització corre a càrrec del Centre d'Estudis Comarcals del Ripollès, 
amb el suport de l'Ajuntament de Ripoll i Museu Etnogràfic de Ripoll. 

Es compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Lluçà, Alpens, 
Les Llosses, Gombrèn, Castellar de n'Hug i Toses.